Bericht versturen

HY Networks (Shanghai) Co., Ltd.

Hoge prestatiesvezel - koolstof, aramid, UHMWPE

 

Loyaal & Verantwoordelijkheid, Innovatie & Ontwikkeling

 

Werk beter samen!

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Huaiying
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 6000000-10000000
Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 60% - 70%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

HY netwerken (Shanghai) Co., Ltd wordt opgericht in Januari 2015 dat zich aramid vezel, koolstofvezel, PE vezel en verwante eindproducten specialiseert. Het wordt gevestigd in Putuo-de buiten-ringssnelweg A20 van districts nabijgelegen Shanghai, en het is slechts 10kms vanaf Hongqiao-luchthaven.

Wij hebben op het gebied van hoge prestatiesvezel meer dan 8 jaar sinds 2009, na snelle en regelmatige ontwikkeling deelgenomen, doet het dienst als één de leidersleverancier van hoge prestatiesvezel en product nu in binnenlandse markt met de steun van meer dan 50 vaste & gelovige fabrikanten die goede prijzen en stabiele goede kwaliteit aan ons aanbiedt, verstrekken wij ook constructieve suggesties aan cliënt en helpen hen om een totale oplossing te vinden.

Onze geest: „Loyaal & Verantwoordelijkheid, Innovatie & Ontwikkeling“. Wij zullen concurrerende prijs, uitstekende kwaliteit en de beste diensten aanbieden om een hoge tevredenheid van alle cliënten te bereiken.

Geschiedenis

Gebouwd in 2015

keer me in 2015 om:  9million, concentreer de zaken op de aramidvezel, voer het het garenmerk van de aramidvezel Kolon, Taekwang en anderen zoals Dupont, Teijin en Huvis in.

 

keer me in 2016 om:  18million, nadruk breid de markt op het garen van de koolstofvezel uit, voer het garenmerk zoals Toray, Aksaca en Formasa in.

 

keer me in 2017 om:  36million, voeg de UHMWPE-vezel op het gebied van onze zaken toe en begin in de tweede helft van het jaar de de uitvoerzaken.

 

keer me in de eerste helft van 2018 om:  36million, maak diepe samenwerking met onze partern-over- 60 fabrieken, en breid de zaken aan de eindproducten uit en voer hen in het buitenland aan uit direct.

Dienst

Zich concentreert op hoge prestatiesvezels en relatieve eindproducten, bereid om nieuwe producten volgens clinetsverzoeken met onze professionele knowadge op dit gebied te ontwikkelen meer dan 9 jaar.

 

Producten:

de goede kwaliteit met concurrerende prijs, die professionele suggestie en advisement volgens de inschrijving van cliënten geven, doet wat verbetering na ontvangen terugkoppelt van cliënten.

 

De dienst:

de snelle reactie, u kan ons telefonisch, e-mail contacteren, whatsapp, skype, wechat en QQ, zullen wij u in de kortste tijd antwoorden.

Het voorstellen van en het kiezen van de beste vervoerswijze om het materiaal te leveren die het volume en het gewicht overeenstemmen door overzees, lucht en koerier.

Ons Team

Leid Directeur:

Regel het doel en breng het team ertoe om het doel te bereiken

 

De invoer en binnenlandse verkoopafdeling: 

Invoerend aramid vezel met inbegrip van Heracron, Acepara, Huvis, koolstofvezel met inbegrip van Toray, Dowaksa, leveren wij het materiaal aan binnenlandse fabrieken om eindproducten te veroorzaken.

 

De uitvoerafdeling:

Concertrating de details van alle die eindproducten door onze partners worden veroorzaakt die de grondstof van ons kopen en de producten aan internationale maket verkopen

 

Rekeningsafdeling:

Doe al werk met betrekking tot financiën en boekhouding als het maken van rekening, die betalingen schikken.

 

Beheerderafdeling:

recruite maken de nieuwe mensen en het team sterker en sterker, doen suport aan al team en doen ook evaluatie

 

Takbedrijf:

nadruk op Voertuigonderhoud en reparatie, autodecoratie etc.

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in